Ярмарок для підтримки воїнів АТО

2014-11-10

/Files/images/PA110295.JPG

«Діти Великої Мечетні – воїнам АТО»

Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді.

У складний для нашої країни час у Великомечетнянській ЗОШ І-ІІІст. проведено ряд заходів щодо вдосконалення роботи з патріотичного виховання учнів та сприяння зростанню підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини .є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії. У рамках проведення акції «Діти Великої Мечетні – воїнам АТО», у навчальному закладі учні разом із вчителями та батьками організували

10 листопада 2014 року благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО.

Діти разом з батьками готували страви, випічку щоб продати їх на ярмарку.. Місцеві жителі не залишились осторонь благодійного флешмобу - прийшли та підтримали місцевих школярів шляхом купівлі товарів, які приготували діти. .

«Усі ми зараз переживаємо за побратимів, які воюють на Сході і прагнемо їм допомогти тож вирішили зібрати кошти бійцям, які перебувають у зоні АТО. Спекти торт чи кекси, або просто прийти скуштувати їх і таким чином допомогти військовим – це приємно і корисно», – розповіла директор школи Валентина Миколаївна Мотрунько.

Після закінчення ярмарки було підраховано кошти. Тож цього разу школярі зібрали 1224 гривні. Як і було заплановано, зароблені кошти учні передадуть для потреб наших захисників – воїнів АТО.

Країна починається з кожного, допомога нашим солдатам – гідний приклад, достойний поваги та наслідування. Не будьте байдужими та допомагайте нашим солдатам, адже наше майбутнє в наших руках.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi