• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Шкільний портфелик
  • 31 травня 2018 року у Великомечетнянській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Ромашка»

31 травня 2018 року у Великомечетнянській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Ромашка»

2018-05-31

/Files/photogallery/780/IMG_20180531_140446.jpg

31 травня 2018 року у Великомечетнянській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Ромашка». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю. Робота табору розпочалась з урочистого виносу прапору України та виконання Гімну нашої держави. Зі словами привітання виступила директор табору Л. М. Тінкован Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стінгазету. На завершення всі відпочивальники табору «Ромашка" склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу. А учні 4 та 7 класів подарували присутнім веселу пісеньку, яка називається "літо золоте". Неменш цікавою була екскурсія для учнів 2 та 3 загонів, вони відвідали смт Криве озеро та гарно відпочили в парку розваг.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi